dijous, 7 de desembre del 2017

Una carta del patge reial i el nostre arbre de Nadal

Avui hem tengut visita de na Catalina, una mestra d'infantil, i és que resulta que ha trobat una carta al seu nom on demanava ajuda als nins i nines de 3r per decorar un plafó que posaran a la sala de psicomotricitat el dia que vengui el patge reial a recollir les cartes dels més petits de l'escola.

 Així que han anat amb na Catalina a donar una mà i com a recompensa de lo bé que ho han fet i col·laborat, com han estat taaaaan ràpids, han pogut jugar una estona amb els jocs de la classe de 5 anys. Han disfrutat!




I ja que esteim amb ambient nadalenc, vos pos una foto de com ha quedat la nostra entrada amb les bolles i l'arbre de Nadal. L'arbre té molt de significat ja que ens han ajudat els nostres tutors TEI. Va ser necessari decidir entre cada parella els colors que volien emprar per dibuixar les nostres mans i demanar ajuda per dibuixar la mà que normalment empram. I amb les branques i la llana? Hem fet estrelles i arbres unint i fermant. Treballam per parelles i ja hem començat a decorar els passadissos!

 Vos mostram el procés i el resultat:




 Dibuixam les mans nostres i ajudam als tutors a dibuixar les seves! Noltros també necessitarem ajuda.




I aquí el resultat definitiu:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada