dimarts, 17 d’octubre del 2017

Projecte Eivissa

A la sessió d'expressió oral, hem posat en comú les preguntes que havíem investigat respecte Eivissa i hem après moltes coses que no teníem molt clares com per exemple que la "quiche" realment és el flaó i que duu herbassana. En Pau Oliver ens ha fet una exposició extensa de perquè l'aigua és cara a Eivissa i ens hem quedat amb moltes ganes de saber més coses de la desaladora. En Teo ha disfrutat investigant sobre pirates que arribaven a Eivissa, alguns amb permís del rei, deia na Paula Delgado.
Na Paula Téllez ha fet de guia turística pels mercadets més famosos d'Eivissa i ha coincidit amb el que havien trobat en Miquel i en Saúl.

Al grup d'en Pau Sabater hi ha hagut una mica de controversia entre si totes les Illes estan habitades o no. Clar, si xerram de la Dragonera, de les Illes Malgrats, de Conillera... la resposta és diferent.

Molt interessant i enriquidor!






Després, amb les seves paraules havien d'explicar als altres grups a quines conclusions havien arribat i si tots els components del grup havien coincidit en les respostes. Ho han fet molt bé. Encara no se senten segurs a l'hora d'exposar petites respostes sense llegir el que tenen davant, però anirem practicant. No se tracta de memoritzar paraula per paraula però si d'entendre allò que llegeixen i fer-ho seu.

I se'ns ha acabat el temps i encara ens falta una petita sorpresa que ha arribat des d'Eivissa i que haurem de descobrir el proper dia. Què serà?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada