I és que ells mateixos han dit que mentres pesàvem, comptavem, dividíem... estàvem fent matemàtiques. Així és! Primer de tot, ens dividim en dos grups, mans netes, estovalles netes i començam a elaborar la recepta escrivint les tres passes: ingredients, elaboració i utensilis. Després del pati, la feina ha estat copiar (SENSE FALTES!) la recepta al quadern. Remarc lo de "sense faltes" perquè encara en trob quan es tracta d'un copiat i els faig veure que això és una qüestió d'atenció. Vos deix aquí la recepta, per si la voleu fer a casa.
No hem emprat pinyons, però sí ametlles picades i laminades. I aquí teniu als nostres petits xefs!
I el resultat ha estat aquest. He tastat un panellet i vos puc assegurar que els han fet beníssim! ENHORABONA!
Abans d'enfornar:
Una vegada enfornats:
I com ens han sobrat clares d'ou i aquí no tiram res, uns merengues mentres ells eren al pati! No he arribat a temps per fer una foto mentre els menjaven!
I na Paula Delgado, ha duit aquest llibre de receptes mallorquines. Molt senzilles per fer amb els infants i ideals per a no perdre la cultura popular. Hem vist que sempre es segueix la mateixa estructura a les receptes, encara que a vegades emprin més dibuixos. Súper recomanable si el voleu incloure a la carta als Reis!
Mmmmm! Què bo! S'ho hauran passat molt bé.
ResponElimina