dimecres, 14 de febrer del 2018

Taller d'escriptura xinesa

 Ja que aquest curs esteim "descobrint el Món" hem viatjat fins a la Xina pero poder fer un taller d'escriptura xinesa. El text que vé a continuació l'he tret de la informació del taller:

"Atès que la diversitat cultural que ens trobam a dins les aules cada vegada és més gran, pensam que és interessant presentar-vos un taller que ens vol introduir al món de l’escriptura i la cultura xineses.
Es tracta d’un taller impartit per especialistes en la matèria que pretén acostar l’alumnat al món de la cultura xinesa i, especialment, a la seva escriptura, que és una de les bases d’aquesta cultura, ja que en molts dels seus aspectes estan vinculades.
Durant el taller es farà una iniciació tant oral com escrita a aquest idioma, no alfabètic, a partir d’activitats molt dinàmiques i que impliquen la participació en tot moment de l’alumnat.
Les activitats estaran relacionades amb el món de la música: els participants aprendran cançons populars senzilles xineses i també tractaran el kungfu, no entès com a lluita, sinó com a dansa, com a manera d’expressar-se amb el cos i de memoritzar la grafia xinesa. Així mateix, posaran en pràctica la cal·ligrafia xinesa amb pinzell, tinta a l’aigua i paper especial xinès. Aquesta diversitat d’activitats fa que el taller es pugui vincular amb diverses matèries, com la música, la plàstica, l’esport o la llengua.
Per poder dur a terme correctament les activitats proposades, aquestes s’adaptaran als nivells de l’alumnat i es proporcionarà el material necessari per a cada una."

Vos deix un enllaç explicatiu a un vídeo perquè vos pogueu fer una idea d'allò que hem fet.  I un recull de fotos:

 Quan hem entrat a classe ens hem trobat aquests... símbols?, lletres?, dibuixos?, paraules? Què és això?

 Una petita explicació d'en Martin abans de començar.



 Màxima concentració!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada