dijous, 11 de març del 2021

Setmana de la dona

 Una de les activitats que hem fet aquesta setmana que s'ha celebrat el dia de la dona treballadora ha estat repartir d'una llista de 50 dones, una dona a cada alumne/a. Han investigat sobre ella, han fet una petita biografia i a competència digital han après a fer una presentació (escriure un text, canviar el tipus de lletra, color, insertar una diapositiva, una foto, canviar el fons, la transició entre diapositives...).

A expressió oral, preparam la nostra exposició per poder mostrar als companys en quina dona ens hem convertit, ens ficam a la seva pell i pensam un objecte que la pugui representar. Tenim esportistes, científiques, descobridores, escriptores, cantants d'òpera, directores d'orquestra...








I aquí vos deixam el vídeo de les exposicions orals. No és fàcil xerrar quan saps que t'estan gravant, per aixo havíem practicat abans, a casa i a classe. No passa res si ens equivocam, si alguna dada se'ns oblida o si ens quedam en blanc. A més a més, el text ha desaparegut ;-) així que només tenim la foto! Esteim aprenent! Ho han fet molt bé totes i tots i sobre tot, han disfrutat i han après que hi ha dones que han aconseguit grans fites a tots els camps de la vida. Vos convidam també a veure amb ells la presentació que han fet! (la tenen compartida al seu drive).


Dijous hem tengut la visita de na Zahía Pérez, una exalumna del centre i que actualment s'ha convertit en la jugadora de rubi més jove convocada per la selecció espanyola. Hem pogut xerrar amb ella, fer-li preguntes, ens ha contat la seva experiència en un esport amb molt poca presència femenina. 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada