dijous, 16 de setembre del 2021

Primera setmana

Un petit resum de la nostra primera setmana a tercer!

Així hem començat el nou curs!   

Feim activitats per conèixer-nos més. Una peça del trencaclosques per entendre que tots encaixam. A cada peça escrivim el nostre nom i alguna informació nostra: el nostre color preferit, el nostre esport preferit, l'animal que més ens agrada i el nostre menjar preferit. Ho explicam un a un als nostres companys.



Una altra activitat que hem realitzat és una fitxa de castellà on posam dades nostres: número de germans, número de peu, cantant preferit... Després ens movem per la classe i cercar algun company o companya que tengui en comú algun aspecte. Això ens fa veure que amb molts tenim algun tret en comú, encara que normalment no juguem junts, ens acabam de conèixer...



Per grups i amb un consens, escrivim algunes normes que volem tenir a classe i a l'escola. Després les posarem en comú i triarem les més repetides i que considerem més importants per fer els cartells i penjar-ho a classe.


Aquí esteim amb en Joan que avui ens ha fet jocs per afiançar dreta i esquerra i sembla fàcil però si xerram de la meva dreta o la meva esquerra, la cosa es complica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada