dimecres, 20 de juny del 2018

Visita Open Mallorca Tenis


Darrera sortida del curs 2017 - 2018 i amb els grups de 4t, 5è i 6è hem anat fins a Santa Ponça per poder gaudir d'un dematí envoltats de tennistes.Abans d'arribar, un repàs a normes importants: anar junts, demanar permís per anar als banys, molt de silenci i respecte a les jugadores professionals...

Mentre esperàvem a entrar i ens anàvem col·locant les polseres que ens permetien l'accés al recinte, hem vist arribar a en Rafa Nadal. Quin nervis! I és que no ho teníem del tot segur poder veure'l. Primer de tot, berenam a ombra. Ens dividim en dos grups i anam a diferents estacions: la primera és poder veure a en Rafa Nadal entrenant, també hi havia en Carles Moyà, el seu entrenador.

A continuació, anam a practicar una mica i, encara que fa molta calor i sol, la majoria té ganes d'agafar una raqueta i seguir les instruccions dels monitors. Un poc de descans i ja per acabar, poder veure una horeta de partit entre dues tennistes Sofia Kenin (d'Estats Units) i la belga Van Uyvanck. Molt emocionant! Hem partit en el segon set, així que haurem d'averiguar com ha acabat!  Toca tornar a escola.







Una mica d'ombra i descans: pintam, jugam, feim avions de paper...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada