dissabte, 19 de gener del 2019

Els nous projectes de ciències del segon trimestre

Bon dia investigadors i investigadores!

Ja hem començat el segon trimestre i amb moltes ganes! Ja tenim un projecte de Naturals en marxa i els altres que venen després ja s'estan cuinant!

Quan acabem amb el regne de les plantes, ens convertirem en geògrafs i aprendrem com és el relleu de les Illes Balears i d'Espanya, els rius i torrents que ens envolten i descobrirem com és possible que sempre hi hagi aigua a la nostra estimada Terra (el cicle de l'aigua).

Però abans de començar amb els nous descobriments, hem d'acabar de conèixer les plantes. Per això aquí teniu un parell de videos sobre el que estau investigant a cada grup (la nutrició, la funció de relació, la reproducció i els beneficis que ens aporten les plantes) per poder comprendre millor cada funció vital de les plantes.

Dilluns els mirarem a classe tots junts i xerrarem entre tots per arribar a una conclusió conjunta. Així, podrem continuar amb la feina en grup.







En aquest darrer video, la funció de relació comença a partir del minut 2:20. Tot i així, aquest video és molt interessant pel grup que fa el resum sobre les plantes.




En el minut 2:30 d'aquest darrer video trobareu els beneficis que ens aporten les plantes.


Com que dilluns els mirarem tots junts a classe no és necessari que els mireu aquest cap de setmana. Ja estan penjats en el blog per tenir més informació, però de moment no hem de fer res amb ells. Esperarem a la setmana que ve per fer feina amb ells.

Bon cap de setmana a tots!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada