dimarts, 22 de gener del 2019

Sant Antoni i la ràdio

Hem preparat la festa de Sant Antoni fent lectura amb els nostres companys de primer. Teníem per fer una lectura comprensiva amb les seves corresponents preguntes i també una sopa de lletres (nivell fàcil) per treballar el vocabulari de la festa:



Els nins i nines de quart també han fet una sopa de lletres (nivell difícil) per treballar l'atenció, l'orientació espacial i el vocabulari.

A classe d'expressió oral ens preparam per començar el projecte de centre que aquest curs tracta sobre la ràdio. Dedicam dues sessions a xerrar sobre què és una ràdio, quines emissores coneixen, quins espais solen contenir els programes de ràdio: notícies, entrevistes, temps, música, esports, anuncis...

El primer programa de ràdio tractarà sobre la festa de Sant Antoni. Ens toca preparar una entrevista a algú relacionat amb la festa i triam fer una entrevista als dimonis que venguin el dia de la festa. Durant el programa només participaran 4 alumnes, però tots hem de participar en l'elaboració de les preguntes. Hem triam 6 que després hem d'ordenar i així queden:


De manera voluntària, participam amb la creació del logo que formarà part del projecte. La comissió de la ràdio ha triat aquest i ens encanta. Enhorabona a na Laia Planas de cinquè!


Arriba el dia tan esperat, hi ha nervis, però en Ramon (que dirigeix el programa) i en Miquel (el dimoni) ens ho posen molt fàcil. Les preguntes estan molt preparades i assajades, així que endavant! 



  Hem superat amb èxit el nostre primer dia de ràdio. Crec que poden estar ben orgullosos perquè ho han fet genial! El temps se'ns ha passat volant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada