dimarts, 22 de gener del 2019

Sessió emocions

La setmana passada vàrem fer una sessió d'emocions molt productiva. Cada alumne tenia un tros de plastilina de color groc com aquest:


Varen rebre la consigna següent: "Heu de fer una serp molt, molt llarga".

 Així que cada un, va començar a fer la seva serp. Alguns deien que no els hi cabia damunt la seva taula i que havien d'ocupar la taula del company. Quan me mostraven orgullosos la seva serp els hi deia "això és un cuc! jo vos he demanat fer una serp molt, molt llarga". Me miraven amb cara de... pocs amics. (Què exigent la mestra!)

 Fins que...  després de diferents comentaris respectes als seus cucs i de repetir vàries vegades que havien de fer una serp molt, molt llarga, vaig començar a sentir comentaris com aquests: "I si juntam els cucs de les nostres taules?, ho podem fer, Malena?, i si juntam toooooots els cucs de tooooooota la classe?"

Alguns no estaven convençuts al principi i esperaven la meva aprovació. Jo repetia: Heu de fer una serp molt, molt llarga. I sí, varen començar a fer feina en equip! Només necessitàvem UNA serp i entre tots seria llarguíssima.


 Quines cares de satisfacció! Ara sí! i era taaaaaaaaaaaaaaaan llarga que sortia de la classe, travessava el passadís i anava fins a la sala de mestres!
Què és d'important fer feina en equip, ajudar als companys i cooperar! BONA FEINA!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada